2012. április 26., csütörtök

Újabb bocsi és most izé, van más is

Sziasztok! Újabb szavazást indítok. vagyis arról lenne szó, hogy szerintetek Eminem szerepeljen-e még? úgy értem, hogy őt teljesen kiírnám és csak Karim Benzema lenne a főszereplő srác. Nektek hogy tetszik? :)

Itt egy kis előzetes, hogy mire is gondoltam: (tulajdonképp kicsit átformáltam a bevezetőhöz képest!)

Biztosan hallottál már hercegnő sztoris történetekről. Na igen, ez más mint a többi. 

Mikaela Shanowski azon kevés emberek közé tartozik, akik feladták az álmaikat egy olyan dologért ami megváltoztatta az életüket. A csupán 2O éves fiatal lány, korán - túl korán - elvesztette szüleit. Édesanyja és édesapja egy autóbalesetben életüket vesztették. A kicsi Mika ekkor került a legközelebbi rokonához, aki Spanyolország szívében, Madridban lakik. Puszta 19 éven át itt nőt fel a nagynénje társaságában - aki mindvégig hazudott neki az apai ágon lévő családjáról.

A lány álma mindig is az volt, hogy zenész legyen, de nem akármilyen zenész. Kevés olyan nőt ismerni, aki tényleg érdeklődik a rap zene iránt - ő ide tartozik. Kiskora óta más nem is  foglalkoztatja. Pici, egészen pici volt amikor először kimondta: "A világ első számú női fehér rappere leszek!" - azóta másra sem tud koncentrálni, minthogy megvalósítsa, hogy ez sikerüljön. Csakhogy valami közbe jött - Mikaela Shanowski Spanyolország trónörököse, az-az a hercegnő. Mika egy "kirándulás" során megismerkedik napjaink egyik legnagyobb focistájával - ezt a királynő pedig nem nézi jó szemmel. Eközben már a királynő - aki a 'nagymamája' - szervezi az esküvőjét egy herceggel, de a lánynak esze ágában sincs hozzá menni egy idegenhez - pedig, ha nincs férjed, nincs hercegnő/királynő szerep sem.


Konfliktus, szerelem, bujkálás, veszekedés, botrány, sajtó, ellenség, barát - minden ami kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése